Hovenier Friesland gezocht? Onze tuinmannen staan klaar

Hovenier gezocht? Hier is het bingo

Zoek je een hovenier in Friesland? Hier zit je op het spoor de mooie tuinen. Wij zijn een  allround hoveniersbedrijf, sinds 1995 gevestigd in Berlikum (Berltsum) in het noordwesten van Friesland.  Ons werkgebied is de hele provincie Fryslân. Wij werken voor particulieren en bedrijven. Ontdek ons werk in de tuinvoorbeelden.

 

Hovenier Johan van Tuinen, eigenaar/directeur Van Tuinen Tuinservice

Hovenier gezocht? Dit is Johan van Tuinen, eigenaar van hoveniersbedrijf Van Tuinen Tuinservice , altijd op zoek naar grensverleggende uitdagingen

Johan van Tuinen is zeker geen doorsnee tuinman. Hij is altijd op zoek naar nieuwe, grensverleggende uitdagingen. Zo stond hij samen met AB Fryslân, AOC Leeuwarden en enkele collega-hoveniers aan de wieg van de opleiding Young Greens.

 

Hovenier Johan van Tuinen is ook breed maatschappelijk georiënteerd en beschikt over een uitgebreid netwerk van zakelijke en vriendschappelijke contacten. Regelmatig leiden deze contacten tot verrassende opdrachten. Tuinman Van Tuinen ook jouw tuinman? Het kan maar zo.

 

We stellen onze tuinmannen aan je voor:

Onze tuinmannen van het eerste uur (vanaf 1996) zijn Geert en Arnold. Zij zijn ook onze vaste krachten, die het jaar rond bij ons werken, net als Geert-Jan en Rinze. Als elk seizoen zijn Jappie en Tjipke weer van de partij. In de loop van het seizoen krijgen we hulp van seizoenskrachten. Zo houden we het onkruid bij.

 

Onze tuinontwerper Siem staat er een beetje verdwaald tussen. Hij is dan wel niet bij Van Tuinen Tuinservice in dienst, maar we werken zo nauw met hem samen dat we hem maar bij de inventaris rekenen. Siem heeft zijn eigen bureau: Linum. Dat gaat ook op voor Ria van TekstActief. Zij onderhoudt de website, schrijft blogs en verzorgt ons digitale magazine.

 

Stageplek

Geldt voor jou: hovenier gezocht, maar dan om het vak te leren? Zoek je een mooie stageplaats bij een allround hoveniersbedrijf? Voel je vrij om bij ons een balletje op te gooien. We hebben regelmatig plek voor een stagiair. Je neemt eenvoudig contact met ons op via het contactformulier.

 

En dit zijn we dan:

Hovenier gezocht? Dit is Geert, sinds mensenheugenis allround hovenier bij hovenier Van Tuinen Tuinservice
Geert, al heel lang bij ons
Dit is Arnold, hij werkt al jaren bij Van Tuinen Tuinservice als allround hovenier
Arnold, ook honkvast
Geert-Jan, allround hovenier
Geert-Jan, ook onze handyman
Rinze
Rinze, wat moesten we zonder onze ‘reade’ Rinze?
Tuinontwerper gezocht? Dit is Siem, voor tuinontwerpen werken wij nauw met hem samen
Siem de Vlas, tuinontwerper voor Van Tuinen Tuinservice
Dit is Jappie, een vertrouwd gezicht bij hovenier Van Tuinen Tuinservice
Jappie, ons vaste seizoengezicht
Hovenier gezocht? Dit is Tjipke, steekt ook dit seizoen weer de handen uit de mouwen bij hovenier Van Tuinen Tuinservice
Tjipke, elk seizoen weer van de partij
Yvonne, zit op kantoor bij hovenier Van Tuinen Tuinservice
Yvonne van kantoor

en tot slot …

Ria verzorgt de digitale media bij hovenier Van Tuinen Tuinservice
Ria van de digitale media

logo TekstActief

Zoek je een tuinman die snapt wat jij wilt met je tuin? Ontdek hier waarom hovenier Van Tuinen Tuinservice een goede keuze is.