Tuinbeleving bloeit op tuininspiratie

Hoe bedoel je?

Tuininspiratie? Tuinbeleving?

Je tuin een beleving? Wij vinden van wel en we nemen je graag mee in die tuinbeleving en geven je tuininspiratie.

Daarom houden wij zaterdagmiddag 12 september een TuinBabbel op ons bedrijf.
Speciaal voor deze gelegenheid zetten we het paviljoen op waarmee we op Huis & Tuin 2015 stonden. In deze gezellige ambiance komen verschillende sprekers aan het woord.

 

tuinvoorbeeld bloementuin tuin

Tuingoeroe

Een van de gasten is Emiel van den Berg. Emiel heeft enorm veel verstand van groen. Geen uitzonderlijke eigenschap voor een hovenier. Maar wat er bijzonder is aan Emiel? Hij is kritisch, creatief en heeft een visie. Tel zijn smakelijke verteltrant daarbij op en je hebt een spreker naar wie je met plezier luistert. Is Emiel aan het woord, dan steekt hij je aan met zijn enthousiasme. Je ondergaat een inspirerende beleving.

 

Tuinontwerper

Uiterst creatief is ook Siem de Vlas, de tuinontwerper met wie wij veel samenwerken. Vanuit zijn creatieve wereld neemt hij je mee in zijn kijk op de hedendaagse tuin.

 

Tuinbestrater

Van meer praktische aard zijn de bijdragen van Johannes Schilstra van Hego, onze leverancier van bestrating. Hij gaat in op het gebruik van dode materialen in de tuin en natuurlijk vragen wij hem ook noviteiten voor het voetlicht te brengen.

 

Vragenvuur

Rond half vier nemen de sprekers plaats achter de forumtafel mag je allerlei tuinvragen op hen afvuren. Het min of meer officiële gedeelte, informeel past ons beter, sluiten we af rond de klok van vier. Onder het genot van een hapje en een drankje ben je welkom nog even gezellig na te babbelen.

De thema’s van onze sprekers maken we bekend zodra meer over de inhoud bekend is. Maar weet je nu al dat je wilt aanschuiven bij onze tuinbabbel, geef je dan nu alvast op. Gezien het beperkt aantal plaatsen hanteren we vol = vol. Wees er daarom op tijd bij.

 

Waar en wanneer

Waar: bedrijfsterrein Van Tuinen Tuinservice, Hemmemawei 2, 9041 CD Berltsum
Wanneer: zaterdag 12 september 2015 van 13.00 – 16.00 uur.

 

Opgeven

Let op: vol = vol. Meld je daarom snel aan via telefoon (0518 46 26 67 of 0653 94 40 14) of via het contactformulier.

 

ps. Het programma voor de Tuinbabbel krijgt vorm. Lees ook dit bericht.