Tuinvoorbeelden mooie tuinen

Mooie tuinen beginnen met een tuinplan

Wil je een tuin waarin je je thuis voelt, dan is er tuinwerk aan de winkel. Zo simpel is het. Een mooie tuin komt nooit vanzelf. Mooie tuinen starten ook met een tuinplan. Heb je daar tuininspiratie bij nodig? In onze rubriek tuinvoorbeelden vind je tal van sprekende voorbeelden.

 

Zelf een mooie tuin bedenken en aanleggen is niet iedereen gegeven. Al jouw gewroet in de aarde hoeft je niet het gewenste resultaat op te leveren. Misschien eerst wel, maar op termijn niet. Bespaar je de teleurstelling, vraag hulp van de vakman. Onze tuinontwerper en onze hoveniers maken van jouw tuin een plaatje. Wie we zijn ontdek je hier. 

 

50% korting op tuinplan

Aarzel je nog? We helpen je graag over de streep met onze 50% kortingsregeling op het tuinplan. Je ontvangt deze korting als onze hoveniers op basis van het tuinplan het tuinwerk mogen uitvoeren. Kies je ervoor om het zelf te doen, of het tuinwerk aan een andere hovenier te gunnen? Prima. Je betaalt dan gewoon de volledige kosten van het tuinplan. Je bent dan vrij met het tuinontwerp te doen wat je wilt.  Waarom je voor de allround hoveniers van Van Tuinen Tuinservice kiest, lees je hier.

 

Mooie tuinen & betaalbare oplossingen

Maar voor je een besluit neemt over tuinwerk: hoe en wat, wie en waar enzovoort, overleg eerst met de tuinman die van wanten weet, hovenier Johan van Tuinen.  Johan, onze tuinontwerper, onze hoveniers, zij bezorgen jou graag een mooie tuin. Eentje waarin je je thuis voelt, of het nu om 10, 100 of 1000 vierkante meter gaat. Of je nu een smalle of goedgevulde portemonnee hebt. Samen met jou zoeken we naar betaalbare oplossingen.