Tuinbabbel? Dat wordt een inspirerend middagje

Uitnodiging voor onze Tuinbabbel

Met plezier nodigen wij je uit voor de eerste Tuinbabbel op ons bedrijf. Een inspirerende en gezellige middag waar tuingoeroes je hun verrassende kijk op hun werk en de tuin geven. In de gezellige ambiance van ons paviljoen komen drie sprekers aan het woord.

 

Emiel van den Berg over 100 jaar tuin

Emiel van den Berg, spreker bij Tuinbabbel hovenier Van Tuinen TuinserviceEmiel heeft enorm veel verstand van groen. Geen uitzonderlijke eigenschap voor een hovenier. Maar wat er bijzonder is aan Emiel? Hij is kritisch, creatief en heeft een visie. Tel zijn smakelijke verteltrant daarbij op en je hebt een spreker naar wie je met plezier luistert. Is Emiel aan het woord, dan steekt hij je aan met zijn enthousiasme. Je ondergaat een inspirerende beleving.

 

Siem de Vlas over ontwerpen in de praktijk

Tuinontwerper Siem de Vlas spreker bij Tuinbabbel hovenier Van Tuinen TuinserviceUiterst creatief is ook Siem de Vlas, de tuinontwerper met wie wij veel samenwerken. Vanuit zijn creatieve wereld neemt hij je mee in zijn kijk op de hedendaagse tuin.

 

Johannes Schilstra over dode materialen in de tuin

Johannes Schilstra is een van de sprekers bij de Tuinbabbel bij tuinman Van Tuinen TuinserviceVan meer praktische aard zijn de bijdragen van Johannes Schilstra van Hego, onze leverancier van bestrating. Hij gaat in op het gebruik van dode materialen in de tuin en brengt ook noviteiten voor het voetlicht.

 

Vragenvuur

Rond half vier nemen de sprekers plaats achter de forumtafel mag je allerlei tuinvragen op hen afvuren.

 

Nababbel

Het min of meer officiële gedeelte sluiten we af rond de klok van vier. Onder het genot van een hapje en een drankje ben je welkom nog even gezellig na te babbelen.

 

Tuinbabbel: waar en wanneer

Waar: bedrijfsterrein Van Tuinen Tuinservice, Hemmemawei 2, 9041 CD Berltsum
Wanneer: zaterdag 12 september 2015 van 13.00 – 16.00 uur.

 

Opgeven

Let op: vol = vol. Meld je daarom snel aan (uiteraard alleen voor degenen die dat nog niet hebben gedaan) via het contactformulier op onze site.
Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen om je op te geven: 0518 46 26 67 of 0653 94 40 14.

 

We verwelkomen je graag bij deze inspirerende middag.

 

Hartelijke groet,

Groenteam Van Tuinen

 

ps. Wil je meer lezen over tuininspiratie, lees onze ode aan de tuinontwerper.